Leonie ter Braak over talkshow HLF8: "Dat kan veel spannender" (Vandaag Inside)

Leonie ter Braak over talkshow HLF8: "Dat kan veel spannender" (Vandaag Inside)

Vrijdag 17 juni 2022 om 09:36

Hieronder zie je een fragment na de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Leonie ter Braak over talkshow <em>HLF8</em>: &quot;Dat kan veel spannender&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment na de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De heren van VI hebben het donderdag bij Vandaag Inside met Leonie ter Braak over o.a. de Gouden Televizier-Ring-verkiezing, Louis van Gaal en gokverslaving gehad. In de wandelgangen praat Wilfred Genee met Leonie nog even na over de show en over haar werk. Je hebt een tiende van de seconde om te reageren, als je aan tafel zit bij de heren: "Ik heb nog heel veel te leren. Ik moet leren om een punt te zetten en dat ik het beknopt hou", bekent Leonie. Ze zit liever aan de kop van de tafel als presentatrice zoals bij talkshow HLF8: "Spannender kan het wel. Beetje schuren, dingen mogen wel gebeuren", aldus Leonie. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen hekelt FIFA-officials in Qatar: "Die patsers willen lekker liggen" Bekijk deze video » Oud-commandant Mart de Kruif over moreel Russische leger: "Verhalen over muiterij" Bekijk deze video »
TV :

De heren van VI hebben het donderdag bij Vandaag Inside met Leonie ter Braak over o.a. de Gouden Televizier-Ring-verkiezing, Louis van Gaal en gokverslaving gehad. In de wandelgangen praat Wilfred Genee met Leonie nog even na over de show en over haar werk. Je hebt een tiende van de seconde om te reageren, als je aan tafel zit bij de heren: "Ik heb nog heel veel te leren. Ik moet leren om een punt te zetten en dat ik het beknopt hou", bekent Leonie. Ze zit liever aan de kop van de tafel als presentatrice zoals bij talkshow HLF8: "Spannender kan het wel. Beetje schuren, dingen mogen wel gebeuren", aldus Leonie.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's