Zien: Paul Witteman stopt met presenteren: "Absoluut geen talkshow meer"

Zien: Paul Witteman stopt met presenteren: "Absoluut geen talkshow meer"

Zien: <em>Paul Witteman</em> stopt met presenteren: &quot;Absoluut geen talkshow meer&quot; Paul Witteman laat aan Shownieuws weten dat hij niet terugkomt op televisie: "Daar ziet het er niet naar uit." Hij vindt dat er tegenwoordig te makkelijk gedacht wordt over het beginnen van een talkshow. Witteman, die vandaag de 'Ere Zilveren Nipkowschijf' krijgt overhandigd, heeft zelf nooit overwogen om naar de commerciële omroep te gaan: "Ooit heb ik een gesprekje met Joop van den Ende gevoerd, dertig jaar geleden. Daar is de zondigheid op dat gebied bij gebleven", vertelt hij aan Nu.nl Bekijk hierboven de Shownieuws-video waarin Paul Witteman stellig laat weten niet meer te willen verschijnen in een talkshow. Bekijk ook Paul Witteman in Khalid & Sophie over schrijver Jeroen Brouwers: "Mopperkont, maar grote schrijver" Bekijk deze video »
Show :
Vrijdag 17 juni 2022 om 10:47

Paul Witteman laat aan Shownieuws weten dat hij niet terugkomt op televisie: "Daar ziet het er niet naar uit." Hij vindt dat er tegenwoordig te makkelijk gedacht wordt over het beginnen van een talkshow. Witteman, die vandaag de 'Ere Zilveren Nipkowschijf' krijgt overhandigd, heeft zelf nooit overwogen om naar de commerciële omroep te gaan: "Ooit heb ik een gesprekje met Joop van den Ende gevoerd, dertig jaar geleden. Daar is de zondigheid op dat gebied bij gebleven", vertelt hij aan Nu.nl

Bekijk hierboven de Shownieuws-video waarin Paul Witteman stellig laat weten niet meer te willen verschijnen in een talkshow.

Actuele video's

Meer actuele video's