Familie Gillis: Massa is Kassa: Handige harry of toch niet? (video)

Familie Gillis: Massa is Kassa: Handige harry of toch niet? (video)

In Familie Gillis: massa is kassa is te zien dat Peter Gillis sommig werk beter aan professionals kan overlaten. Er wordt extreem gevloekt en de mannen weten niet wat te doen bij het repareren van een lantaarnpaal. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: Handige harry of toch niet? (video) In Familie Gillis: massa is kassa is te zien dat Peter Gillis sommig werk beter aan professionals kan overlaten. Er wordt extreem gevloekt en de mannen weten niet wat te doen bij het repareren van een lantaarnpaal. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter Gillis en Nicol maken statement: 'Klaar met nepnieuws over familie' (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV