Vrijdag in Lang Leve de Liefde: Jan heeft ruzie in de keuken (video)

Vrijdag in Lang Leve de Liefde: Jan heeft ruzie in de keuken (video)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Dit keer is het Jan die staat te kokkerellen in de keuken. Hij heeft alleen één probleem: Hoe werkt de kookplaat? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Vrijdag in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Jan heeft ruzie in de keuken (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Dit keer is het Jan die staat te kokkerellen in de keuken. Hij heeft alleen één probleem: Hoe werkt de kookplaat? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: lekker romantisch picknicken met een kapsalon Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Renee geïrriteerd omdat date telefoon niet aan wil raken Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's