Ten minste houdbaar tot: Anna wordt gebeld en hoort dat haar zoon seks heeft

Ten minste houdbaar tot: Anna wordt gebeld en hoort dat haar zoon seks heeft

Anna’s moeder past in de serie Ten minste houdbaar tot een nachtje op de kinderen, zodat zij en haar man er even samen tussenuit kunnen. Maar dan krijgt ze een telefoontje, oma hoort namelijk geluiden uit de kamer van Job komen. “Van jou mocht dat kind blijven slapen en nou doen ze het”, aldus oma tegen Anna, die niet helemaal snapt waar ze het over heeft. “Anna, moet ik het spellen? Seks natuurlijk! Ik kan er niet van slapen.”

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ten minste houdbaar tot</em>: Anna wordt gebeld en hoort dat haar zoon seks heeft Anna’s moeder past in de serie Ten minste houdbaar tot een nachtje op de kinderen, zodat zij en haar man er even samen tussenuit kunnen. Maar dan krijgt ze een telefoontje, oma hoort namelijk geluiden uit de kamer van Job komen. “Van jou mocht dat kind blijven slapen en nou doen ze het”, aldus oma tegen Anna, die niet helemaal snapt waar ze het over heeft. “Anna, moet ik het spellen? Seks natuurlijk! Ik kan er niet van slapen.” Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Anna blundert in Ten minste houdbaar tot: ‘Je bent alleen maar met jezelf bezig!’ Bekijk deze video » Anna gaat tekeer in Ten minste houdbaar tot: "Ik ben niet in de overgang!" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV