Zien: Nienke Plas neemt ingrijpende beslissing met verloofde Resley

Zien: Nienke Plas neemt ingrijpende beslissing met verloofde Resley

Vlogger Nienke Plas en haar man Resley, die onlangs in het nieuws kwamen vanwege de geruchten over het vreemdgaan van Resley, hebben besloten hun kinderen Frenky-Dean en Novi-Jaxx niet meer in beeld te brengen. Deze geruchten zijn de reden voor deze beslissing, vertellen ze donderdag in Nienke's nieuwste vlog. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Nienke Plas</em> neemt ingrijpende beslissing met verloofde <em>Resley</em> Vlogger Nienke Plas en haar man Resley, die onlangs in het nieuws kwamen vanwege de geruchten over het vreemdgaan van Resley, hebben besloten hun kinderen Frenky-Dean en Novi-Jaxx niet meer in beeld te brengen. Deze geruchten zijn de reden voor deze beslissing, vertellen ze donderdag in Nienke's nieuwste vlog. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. Besefmoment"We hebben zeker wel iets wat we willen vertellen", aldus Nienke en Resley in de video boven dit artikel. Resley gaat verder: "We hebben best wel gekke dagen gehad, dit heeft ons doen realiseren dat er een groot verschil zit tussen de online wereld en de offline wereld." Nienke: "Het is ook heel leuk omdat we zelf ook enthousiast worden van die momenten. Leuke momenten delen is alleen maar gezellig en leuk, maar dit heeft ons wel doen beseffen dat je je kinderen dit wilt besparen. Dat is de keuze die we gemaakt hebben." Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Nienke en Resley aan het woord. Bekijk ook Nienke Plas reageert op geruchten vreemdgaan Resley: "Hoge bomen vangen veel wind" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Besefmoment
"We hebben zeker wel iets wat we willen vertellen", aldus Nienke en Resley in de video boven dit artikel. Resley gaat verder: "We hebben best wel gekke dagen gehad, dit heeft ons doen realiseren dat er een groot verschil zit tussen de online wereld en de offline wereld." Nienke: "Het is ook heel leuk omdat we zelf ook enthousiast worden van die momenten. Leuke momenten delen is alleen maar gezellig en leuk, maar dit heeft ons wel doen beseffen dat je je kinderen dit wilt besparen. Dat is de keuze die we gemaakt hebben."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Nienke en Resley aan het woord.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV