Koningin Máxima tijdens VN-reis: ‘Amalia wil mijn tassendrager zijn’

Koningin Máxima tijdens VN-reis: ‘Amalia wil mijn tassendrager zijn’

Vrijdag 17 juni 2022 om 15:50

Koningin Máxima is voor de VN naar Senegal en Ivoorkust afgereisd. Máxima vertelt aan RTL Boulevard dat haar dochters erg geïnteresseerd zijn in haar reizen en Amalia zou volgens haar dolgraag een keer mee willen met een VN-reis. “Amalia heeft mij gevraagd om een keer mijn tassendrager te zijn. Daar kijk ik enorm naar uit. Ze komt een keer mee, dat heeft ze wel gevraagd. We zullen zien wanneer de universiteit dat toelaat.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Koningin <em>Máxima</em> tijdens VN-reis: ‘Amalia wil mijn tassendrager zijn’ Koningin Máxima is voor de VN naar Senegal en Ivoorkust afgereisd. Máxima vertelt aan RTL Boulevard dat haar dochters erg geïnteresseerd zijn in haar reizen en Amalia zou volgens haar dolgraag een keer mee willen met een VN-reis. “Amalia heeft mij gevraagd om een keer mijn tassendrager te zijn. Daar kijk ik enorm naar uit. Ze komt een keer mee, dat heeft ze wel gevraagd. We zullen zien wanneer de universiteit dat toelaat.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Even tot Hier gemist? Prinses Amalia neemt geen schulden mee naar "Amsterdam" Bekijk deze video » Amalia voor het eerst te zien op Prinsjesdag 2022 (video) Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima tijdens VN-reis: ‘Amalia wil mijn tassendrager zijn’

Actuele video's

Meer actuele video's