Waylon heeft spijt, Yvonne Coldeweijer onthult nieuw verhaal over vreemdgaan (video)

Waylon heeft spijt, Yvonne Coldeweijer onthult nieuw verhaal over vreemdgaan (video)

Waylon heeft vrijdagmiddag een statement naar buiten gebracht waarin hij spijt betuigt omdat hij vreemdging. Juicekanalen brachten eerder deze week al naar buiten dat de zanger zijn vriendin Bibi Breijman bedroog, maar Yvonne Coldeweijer komt nu met nog een verhaal over een escapade van de zanger…

Lees verder onder de video.

Waylon heeft spijt, Yvonne Coldeweijer onthult nieuw verhaal over vreemdgaan (video) Waylon heeft vrijdagmiddag een statement naar buiten gebracht waarin hij spijt betuigt omdat hij vreemdging. Juicekanalen brachten eerder deze week al naar buiten dat de zanger zijn vriendin Bibi Breijman bedroog, maar Yvonne Coldeweijer komt nu met nog een verhaal over een escapade van de zanger… Lees verder onder de video. Slippertje Waylon tijdens zwangerschap Bibi BreijmanColdeweijer plaatst op haar Instagram Stories een gesprek dat ze had met een dame die vertelt dat Waylon ook tijdens de eerste zwangerschap van Bibi bezig was met andere vrouwen. Bibi is onlangs bevallen van hun zoontje Chester, tijdens haar zwangerschap ging de zanger vreemd. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, aldus Waylon. “Ik ben een lul!” Bekijk in de video hierboven de stories van Yvonne Coldeweijer over Waylon. Hieronder kun je de spijtbetuiging van Waylon over het vreemdgaan lezen. Zien: Waylon hoopt dat The Voice of Holland terugkeert, "als het programma schoon is" Bekijk deze video » Aandoenlijke beelden dochter Bibi Breijman: "Dat is lekker zeg!" (video) Bekijk deze video »
Gossip :
Waylon heeft spijt, Yvonne Coldeweijer onthult nieuw verhaal over vreemdgaan (video)

Slippertje Waylon tijdens zwangerschap Bibi Breijman
Coldeweijer plaatst op haar Instagram Stories een gesprek dat ze had met een dame die vertelt dat Waylon ook tijdens de eerste zwangerschap van Bibi bezig was met andere vrouwen. Bibi is onlangs bevallen van hun zoontje Chester, tijdens haar zwangerschap ging de zanger vreemd. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, aldus Waylon. “Ik ben een lul!”

Bekijk in de video hierboven de stories van Yvonne Coldeweijer over Waylon. Hieronder kun je de spijtbetuiging van Waylon over het vreemdgaan lezen.

Actuele video's

Meer actuele video's