Kasteelvrouwe Emmy: ‘Dit is een duidelijk We zijn er bijna-momentje’

Kasteelvrouwe Emmy: ‘Dit is een duidelijk We zijn er bijna-momentje’

In Kasteelvrouwe Emmy krijgen Emmy en Rutger vrienden over de vloer. Ze komen niet logeren in hun kasteel, ze hebben hun eigen caravan meegenomen. Emmy doet er alles aan om het hen naar de zin te maken, maar de caravan recht neerzetten lijkt al een grote uitdaging te zijn. “Oh dit is een duidelijk We zijn er bijna-momentje.”

Bekijk het fragment van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: ‘Dit is een duidelijk <em>We zijn er bijna</em>-momentje’ In Kasteelvrouwe Emmy krijgen Emmy en Rutger vrienden over de vloer. Ze komen niet logeren in hun kasteel, ze hebben hun eigen caravan meegenomen. Emmy doet er alles aan om het hen naar de zin te maken, maar de caravan recht neerzetten lijkt al een grote uitdaging te zijn. “Oh dit is een duidelijk We zijn er bijna-momentje.” Bekijk het fragment van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: Rutger fotografeert schroef als bewijs voor zijn werk in kasteel Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's