Blow Up: Chantal Janzen gaat los met 99 Luftballons

Blow Up: Chantal Janzen gaat los met 99 Luftballons

Vrijdag 17 juni 2022 om 16:14

In Blow Up laten ballonkunstenaars zien wat zij in huis hebben, en presentatrice Chantal Janzen barst spontaan in zingen uit. Er is natuurlijk maar één lied toepasselijk in deze show, Chantal gaat helemaal los met 99 Luftballons van Nena. Een aantal van de kandidaten doet gezellig mee, maar een ander wordt niet echt vrolijk van dit optreden…

Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder.

Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>Blow Up</em>: Chantal Janzen gaat los met <em>99 Luftballons</em> In Blow Up laten ballonkunstenaars zien wat zij in huis hebben, en presentatrice Chantal Janzen barst spontaan in zingen uit. Er is natuurlijk maar één lied toepasselijk in deze show, Chantal gaat helemaal los met 99 Luftballons van Nena. Een aantal van de kandidaten doet gezellig mee, maar een ander wordt niet echt vrolijk van dit optreden… Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder. Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Zien: dit is de eerste afvaller van Blow Up Bekijk deze video » Vrijdag in Blow Up: In duo's werken, daar lijkt niet iedereen fan van te zijn (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's