Refolutie volgt reformatorische jongeren: ook tegen abortus na verkrachting?

Refolutie volgt reformatorische jongeren: ook tegen abortus na verkrachting?

Vrijdag 17 juni 2022 om 16:36

In de tweedelige docuserie Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. Hij praat onder meer met een meisje dat tegen alle vormen van abortus is. “Wat mij betreft wel, want ik vind dat elk leven recht op leven verdient. En dan maakt het niet uit hoe dat leven is ontstaan.” Dan wil Rutger weten of dit volgens haar ook geldt als een vrouw zwanger raakt door verkrachting…

Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder.

De documentaire Refolutie is vrijdag 17 juni en vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Refolutie</em> volgt reformatorische jongeren: ook tegen abortus na verkrachting? In de tweedelige docuserie Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. Hij praat onder meer met een meisje dat tegen alle vormen van abortus is. “Wat mij betreft wel, want ik vind dat elk leven recht op leven verdient. En dan maakt het niet uit hoe dat leven is ontstaan.” Dan wil Rutger weten of dit volgens haar ook geldt als een vrouw zwanger raakt door verkrachting… Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder. De documentaire Refolutie is vrijdag 17 juni en vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de 'recht op abortus'-demonstratie met honderden mensen op de Dam Bekijk deze video » Khalid & Sophie: abortus staat wereldwijd onder druk, hoe nu verder? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's