Weerbericht zaterdag 18 juni: tropische temperaturen en Saharazand (video)

Weerbericht zaterdag 18 juni: tropische temperaturen en Saharazand (video)

Vrijdag 17 juni 2022 om 17:07

Zaterdag blijft het warm in Nederland, je kunt rekenen op tropische temperaturen tot 35 graden. Wil je de koelte opzoeken, dan moet je in het noorden van Nederland zijn want daar stroomt de koelere lucht. Ook is het verstandig om nog even te wachten met het wassen van je auto, want tot en met zondag komt er weer Saharazand voorbij.

Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor zaterdag 18 juni hieronder. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl.

<em>Weerbericht</em> zaterdag 18 juni: tropische temperaturen en Saharazand (video) Zaterdag blijft het warm in Nederland, je kunt rekenen op tropische temperaturen tot 35 graden. Wil je de koelte opzoeken, dan moet je in het noorden van Nederland zijn want daar stroomt de koelere lucht. Ook is het verstandig om nog even te wachten met het wassen van je auto, want tot en met zondag komt er weer Saharazand voorbij. Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor zaterdag 18 juni hieronder. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl. Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!" Bekijk deze video » Weerbericht vrijdag: "Tropische hitte tot op de stranden" (video) Bekijk deze video »
Weer :

Actuele video's

Meer actuele video's