Kasteelvrouwe Emmy: Rutger krijgt een 5 voor boodschappen doen

Kasteelvrouwe Emmy: Rutger krijgt een 5 voor boodschappen doen

Rutger doet in Kasteelvrouwe Emmy zijn uiterste best om een 10 te scoren voor het doen van boodschappen. Hij wordt door zijn geliefde Emmy op pad gestuurd voor een en ander, maar helaas zit de topscore er niet in. “Ik kan die man echt niet op een boodschap sturen. Dit zijn helemaal de verkeerde lampen”, moppert Emmy. “De moeite is een 10, maar het resultaat is echt een 5.”

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: Rutger krijgt een 5 voor boodschappen doen Rutger doet in Kasteelvrouwe Emmy zijn uiterste best om een 10 te scoren voor het doen van boodschappen. Hij wordt door zijn geliefde Emmy op pad gestuurd voor een en ander, maar helaas zit de topscore er niet in. “Ik kan die man echt niet op een boodschap sturen. Dit zijn helemaal de verkeerde lampen”, moppert Emmy. “De moeite is een 10, maar het resultaat is echt een 5.” Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien" Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: ‘Dit is een duidelijk We zijn er bijna-momentje’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV