Ik woke van jou: Amber wil kapitalisme omverwerpen

Ik woke van jou: Amber wil kapitalisme omverwerpen

Amber strijdt voor een duurzame wereld en dat zorgt bij haar thuis voor heel wat discussie, zo is te zien in Ik woke van jou. Voor haar is het geen optie om te beleggen in duurzame bedrijven, want volgens haar zijn er geen bedrijven die echt duurzaam zijn. Amber heeft daarom grootse plannen. “Er is geen duurzaamheid onder kapitalisme. Dat is echt een soort sprookje. Dus, kapitalisme omverwerpen.”

Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder.

Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik woke van jou</em>: Amber wil kapitalisme omverwerpen Amber strijdt voor een duurzame wereld en dat zorgt bij haar thuis voor heel wat discussie, zo is te zien in Ik woke van jou. Voor haar is het geen optie om te beleggen in duurzame bedrijven, want volgens haar zijn er geen bedrijven die echt duurzaam zijn. Amber heeft daarom grootse plannen. “Er is geen duurzaamheid onder kapitalisme. Dat is echt een soort sprookje. Dus, kapitalisme omverwerpen.” Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder. Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv. Ik woke van jou: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken Bekijk deze video » Sahar Meradji in Ik woke van jou: 'Zou ik me achtergesteld moeten voelen?' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's