Video: Waylon bevestigt affaire en zoekt hulp voor demonen in zijn hoofd

Video: Waylon bevestigt affaire en zoekt hulp voor demonen in zijn hoofd

Vrijdag 17 juni 2022 om 20:46

Sinds hun deelname aan het muziekprogramma It Takes 2 in 2017 zijn Waylon en Bibi Breijman ook in het echte leven een duo. Eind mei hebben ze hun tweede kind verwelkomd, maar lang hebben ze niet van dat babygeluk kunnen genieten, nu naar buiten is gekomen dat Waylon zijn heil bij een andere vrouw heeft gezocht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Waylon</em> bevestigt <em>affaire</em> en zoekt hulp voor <em>demonen</em> in zijn hoofd Sinds hun deelname aan het muziekprogramma It Takes 2 in 2017 zijn Waylon en Bibi Breijman ook in het echte leven een duo. Eind mei hebben ze hun tweede kind verwelkomd, maar lang hebben ze niet van dat babygeluk kunnen genieten, nu naar buiten is gekomen dat Waylon zijn heil bij een andere vrouw heeft gezocht. Tekst gaat verder onder de video. DemonenWaylon heeft vrijdagmiddag een statement naar buiten gebracht waarin hij spijt betuigt omdat hij vreemdging: "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd." Bridget Maasland en Rob Goossens vertellen in RTL Boulevard over de affaires van de zanger. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Waylon bevestigt affaire en zoekt hulp voor demonen in zijn hoofd

Demonen
Waylon heeft vrijdagmiddag een statement naar buiten gebracht waarin hij spijt betuigt omdat hij vreemdging: "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd." Bridget Maasland en Rob Goossens vertellen in RTL Boulevard over de affaires van de zanger.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's