Louis van Gaal onthult groot WK-geheim: "Truus gaat mee naar Qatar"

Louis van Gaal onthult groot WK-geheim: "Truus gaat mee naar Qatar"

Louis van Gaal kan met een gerust hart op vakantie nu het Nederlands Elftal na vier duels in de Nations League bovenaan in de poule staat. Maar vlak voordat onze bondscoach zijn koffers pakt, duikt hij vandaag toch nog even het veld op om het startsein te geven van de landelijke schoolvoetbalfinale.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Louis van Gaal</em> onthult groot <em>WK-geheim</em>: &quot;Truus gaat mee naar Qatar&quot; Louis van Gaal kan met een gerust hart op vakantie nu het Nederlands Elftal na vier duels in de Nations League bovenaan in de poule staat. Maar vlak voordat onze bondscoach zijn koffers pakt, duikt hij vandaag toch nog even het veld op om het startsein te geven van de landelijke schoolvoetbalfinale. Tekst gaat verder onder de video. TruusHet WK voetbal in Qatar begint op 21 november 2022. Over de selectie wil Louis nog niets vertellen, maar over zijn reisgezelschap wel. De bondscoach vertelt aan RTL Boulevard dat Truus meegaat naar Qatar, de kinderen zullen in Nederland achterblijven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal onthult groot WK-geheim: "Truus gaat mee naar Qatar"

Truus
Het WK voetbal in Qatar begint op 21 november 2022. Over de selectie wil Louis nog niets vertellen, maar over zijn reisgezelschap wel. De bondscoach vertelt aan RTL Boulevard dat Truus meegaat naar Qatar, de kinderen zullen in Nederland achterblijven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's