Patty Brard over vreemdgaan Waylon: "Ik werd als moeder gewoon woedend"

Patty Brard over vreemdgaan Waylon: "Ik werd als moeder gewoon woedend"

Waylon heeft vrijdag via Instagram zijn excuses aangeboden aan Bibi Breijman. Zijn statement komt nadat er geruchten op verschillende juicekanalen verschenen die beweren dat de zanger vreemdgegaan is tijdens de zwangerschap van zijn vriendin. Patty Brard reageert in Shownieuws op de bekentenis van Waylon.

<em>Patty Brard</em> over vreemdgaan <em>Waylon</em>: &quot;Ik werd als moeder gewoon woedend&quot; Waylon heeft vrijdag via Instagram zijn excuses aangeboden aan Bibi Breijman. Zijn statement komt nadat er geruchten op verschillende juicekanalen verschenen die beweren dat de zanger vreemdgegaan is tijdens de zwangerschap van zijn vriendin. Patty Brard reageert in Shownieuws op de bekentenis van Waylon. Patty Brard is woest"Als je publiekelijk je excuses aanbiedt aan je vrouw en gezin, dan weet je ook dat het echt gebeurd is. Ik heb zo’n verschrikkelijke medelijden met Bibi, echt niet normaal. Ik werd als moeder gewoon woedend", aldus Patty Brard. De presentatrice is duidelijk niet te spreken over de acties van Waylon. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waylon voor derde keer vader: ‘Alles wordt nog enger, je krijgt nog meer zorgen’ Bekijk deze video » Aandoenlijke beelden dochter Bibi Breijman: "Dat is lekker zeg!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Patty Brard is woest
"Als je publiekelijk je excuses aanbiedt aan je vrouw en gezin, dan weet je ook dat het echt gebeurd is. Ik heb zo’n verschrikkelijke medelijden met Bibi, echt niet normaal. Ik werd als moeder gewoon woedend", aldus Patty Brard. De presentatrice is duidelijk niet te spreken over de acties van Waylon.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's