Op1 gemist? Het kabinet roept asielopvang officieel uit tot nationale crisis

Op1 gemist? Het kabinet roept asielopvang officieel uit tot nationale crisis

Vrijdag 17 juni 2022 om 22:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het kabinet roept de asielopvang officieel uit tot nationale crisis. Een speciaal crisisteam moet, onder leiding van minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz, de boel in rap tempo recht gaan trekken. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans vertelt in Op1 over de problematiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Het kabinet roept <em>asielopvang</em> officieel uit tot <em>nationale crisis</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het kabinet roept de asielopvang officieel uit tot nationale crisis. Een speciaal crisisteam moet, onder leiding van minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz, de boel in rap tempo recht gaan trekken. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans vertelt in Op1 over de problematiek. Tekst gaat verder onder de video. crisismaatregelen"Ook in de instroom moet je kijken naar crisismaatregelen, dat kan zijn dat je het grenstoezicht versterkt. Ook moet je kunnen zeggen: ‘we doen ons asielsysteem een tijdje dicht", aldus Kamerlid Ruben Brekelmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Het kabinet roept asielopvang officieel uit tot nationale crisis

crisismaatregelen
"Ook in de instroom moet je kijken naar crisismaatregelen, dat kan zijn dat je het grenstoezicht versterkt. Ook moet je kunnen zeggen: ‘we doen ons asielsysteem een tijdje dicht", aldus Kamerlid Ruben Brekelmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's