Op1 gemist? Noortje Deutekom reisde de afgelopen twee weken door Oekraïne

Op1 gemist? Noortje Deutekom reisde de afgelopen twee weken door Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Noortje Deutekom</em> reisde de afgelopen twee weken door Oekraïne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voor het jeugdjournaal reisde verslaggever Noortje Deutekom de afgelopen twee weken dwars door Oekraïne. Ze sprak met honderden kinderen en maakte indrukwekkende reportages. Bij Op1 vertelt ze over de rapportage: "Je komt echt opmerkelijke dingen daar tegen op straat. De Javelin viel mij erg op. Er worden ook veel Javelins en Javelina’s geboren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Noortje Deutekom reisde de afgelopen twee weken door Oekraïne

Voor het jeugdjournaal reisde verslaggever Noortje Deutekom de afgelopen twee weken dwars door Oekraïne. Ze sprak met honderden kinderen en maakte indrukwekkende reportages. Bij Op1 vertelt ze over de rapportage: "Je komt echt opmerkelijke dingen daar tegen op straat. De Javelin viel mij erg op. Er worden ook veel Javelins en Javelina’s geboren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's