Op1 gemist? Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt een ode aan Jos Brink

Op1 gemist? Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt een ode aan Jos Brink

Vrijdag 17 juni 2022 om 23:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt een ode aan <em>Jos Brink</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op zondag 19 juni had Jos Brink 80 jaar moeten worden. Maar de cabaretier, acteur, presentator en pastor overleed in 2007. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt met bekende en onbekende fragmenten een ode aan een van de grootste en meest geliefde showmannen van Nederland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt een ode aan Jos Brink

Op zondag 19 juni had Jos Brink 80 jaar moeten worden. Maar de cabaretier, acteur, presentator en pastor overleed in 2007. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt met bekende en onbekende fragmenten een ode aan een van de grootste en meest geliefde showmannen van Nederland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's