The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond en volgende week zaterdag is het derde seizoen van de Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders met twee lange afleveringen te zien op NPO 3. We lopen opnieuw mee met Dan Sommerdahl, de Deense detective die moordzaken probeert op te lossen. HavenIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit aangetroffen. Meteen wordt duidelijk dat er van een natuurlijke doodsoorzaak geen sprake kan zijn. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit en ontdekken al snel een belangrijke aanwijzing. MoederDeze aanwijzing blijkt echter lastig om te zetten in harde bewijzen. Ondertussen heeft Dan meer problemen: de dood van zijn moeder is hem niet in de koude kleren gaan zitten - en dan is de relatie tussen zijn ex-vrouw Marianne en beste vriend Flemming ook nog niet bekend bij hem. :[broadcast:videos](ids:"458398,446215" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Zaterdag 18 juni 2022 om 21:57

Vanavond en volgende week zaterdag is het derde seizoen van de Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders met twee lange afleveringen te zien op NPO 3. We lopen opnieuw mee met Dan Sommerdahl, de Deense detective die moordzaken probeert op te lossen.

Haven
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit aangetroffen. Meteen wordt duidelijk dat er van een natuurlijke doodsoorzaak geen sprake kan zijn. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit en ontdekken al snel een belangrijke aanwijzing.

Moeder
Deze aanwijzing blijkt echter lastig om te zetten in harde bewijzen. Ondertussen heeft Dan meer problemen: de dood van zijn moeder is hem niet in de koude kleren gaan zitten - en dan is de relatie tussen zijn ex-vrouw Marianne en beste vriend Flemming ook nog niet bekend bij hem.

:[broadcast:videos](ids:"458398,446215" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's