Pinkpop 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pinkpop 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Registratie: Pinkpop 2022

Pinkpop 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hoewel het festival gisteren (vrijdag 17 juni) al van start ging, is vanaf vanavond pas de eerste registratie van Pinkpop te zien op NPO 3. Het verslag van de 51ste editie van dit legendarische muziekfestival zit tjokvol interviews, reportages en natuurlijk muziek. Line-upDe festivalorganisatie heeft ook dit jaar weer een buitengewoon indrukwekkende line-up weten te verzamelen. Op de vrijdag begint het feest meteen goed met een aantal ijzersterke rockbands op het programma, zoals Greta Van Fleet, Nightwish, Nothing But Thieves en - het klapstuk van dag 1 - Metallica. VerhalenVerder treden artiesten als Danny Vera, Floor Jansen en Twenty One Pilots aan, om de volgende dag plaats te maken voor onder meer Chef'Special, Crowded House, Måneskin en Pearl Jam, de headliner van deze dag. Daarnaast zien we natuurlijk backstage interviews, reportages en festivalverhalen. Bekijk ook Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam" Bekijk deze video » Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Hoewel het festival gisteren (vrijdag 17 juni) al van start ging, is vanaf vanavond pas de eerste registratie van Pinkpop te zien op NPO 3. Het verslag van de 51ste editie van dit legendarische muziekfestival zit tjokvol interviews, reportages en natuurlijk muziek.

Line-up
De festivalorganisatie heeft ook dit jaar weer een buitengewoon indrukwekkende line-up weten te verzamelen. Op de vrijdag begint het feest meteen goed met een aantal ijzersterke rockbands op het programma, zoals Greta Van Fleet, Nightwish, Nothing But Thieves en - het klapstuk van dag 1 - Metallica.

Verhalen
Verder treden artiesten als Danny Vera, Floor Jansen en Twenty One Pilots aan, om de volgende dag plaats te maken voor onder meer Chef'Special, Crowded House, Måneskin en Pearl Jam, de headliner van deze dag. Daarnaast zien we natuurlijk backstage interviews, reportages en festivalverhalen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pinkpop 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV