DWDD gemist? Special over snelheid in De TV Draait Door

DWDD gemist? Special over snelheid in De TV Draait Door

DWDD gemist? Special over snelheid in De TV Draait Door De branche-organisatie van de auto- en fietsindustrie wil de maximale snelheid binnen de bebouwde kom terugbrengen van 50 naar 30 kilometer per uur. In De TV Draait Door daarom een special over snelheid op de weg. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? De TV Draait Door over de verkiezingen Bekijk deze video » DWDD gemist: De TV Draait Door duif-special Bekijk deze video »
TV :
DWDD gemist? Special over snelheid in De TV Draait Door

De branche-organisatie van de auto- en fietsindustrie wil de maximale snelheid binnen de bebouwde kom terugbrengen van 50 naar 30 kilometer per uur. In De TV Draait Door daarom een special over snelheid op de weg.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Special over snelheid in De TV Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV