Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Canada 2022: Gridstraf voor Charles Leclerc

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Canada 2022: Gridstraf voor Charles Leclerc

Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Op zondag 19 juni staat de negende Grand Prix van dit seizoen op de Agenda. Dit weekend gaan de coureurs racen op het 4,3 kilometer lange Circuit Gilles-Villeneuve in Montreal. Tijdens de tweede vrije training was Verstappen wederom de snelste. Leclerc behaalde de tweede tijd en teamgenoot Sainz eindigde als derde.

Tekst gaat verder onder de vide.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> Formule 1 <em>GP Canada 2022</em>: Gridstraf voor <em>Charles Leclerc</em> Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. Op zondag 19 juni staat de negende Grand Prix van dit seizoen op de Agenda. Dit weekend gaan de coureurs racen op het 4,3 kilometer lange Circuit Gilles-Villeneuve in Montreal. Tijdens de tweede vrije training was Verstappen wederom de snelste. Leclerc behaalde de tweede tijd en teamgenoot Sainz eindigde als derde. Tekst gaat verder onder de vide. Gridstraf LeclercFerrari liet vrijdag in Montreal weten dat Charles Leclerc een nieuwe motor kreeg, zijn derde van het seizoen. Daarom moet de Monegask zondag tijdens de Grand Prix van Canada een gridstraf van tien plaatsen inlossen. Vermoedelijk start de Monegask van Ferrari zelfs achteraan. Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Canada. Bekijk ook Giedo van der Garde bij Humberto: "Lewis Hamilton gaat geen GP winnen dit jaar" Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Canada 2022: Max Verstappen de snelste Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Canada 2022: Gridstraf voor Charles Leclerc

Gridstraf Leclerc
Ferrari liet vrijdag in Montreal weten dat Charles Leclerc een nieuwe motor kreeg, zijn derde van het seizoen. Daarom moet de Monegask zondag tijdens de Grand Prix van Canada een gridstraf van tien plaatsen inlossen. Vermoedelijk start de Monegask van Ferrari zelfs achteraan.

Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Canada.

Actuele video's

Meer actuele video's