Zien: Kopen zonder Kijken-expert Bob Sikkes koopt woning in Spanje zonder te kijken

Zien: Kopen zonder Kijken-expert Bob Sikkes koopt woning in Spanje zonder te kijken

Kopen zonder Kijken-experts Bob Sikkes en Roos Reedijk doen niet alleen op televisie blinde aankopen. De twee vertellen in de RTL Boulevard Reality Podcast dat ze allebei weleens een huis hebben gekocht zonder er ooit binnen te zijn geweest.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kopen zonder Kijken</em>-expert <em>Bob Sikkes</em> koopt woning in Spanje zonder te kijken Kopen zonder Kijken-experts Bob Sikkes en Roos Reedijk doen niet alleen op televisie blinde aankopen. De twee vertellen in de RTL Boulevard Reality Podcast dat ze allebei weleens een huis hebben gekocht zonder er ooit binnen te zijn geweest. Tekst gaat verder onder de video. Kopen zonder Kijken"Ik heb zelf een huis gekocht zonder het gezien te hebben, dat is misschien mijn ervaring dat ik het aandurf. Het was een huisje in Spanje en daar waren we niet geweest nog. Toen ik het online zag heb ik er direct een optie op genomen", aldus Bob Sikkes. Roos Reedijk vertelt in de podcast over haar ervaring. Bekijk het fragment uit de RTL Boulevard Reality Podcast hierboven. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: Makelaar Alex van Keulen valt in de vijver (video) Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Bonne en Michiel zijn bang voor een bepaald huis Bekijk deze video »
TV :
Zien: Kopen zonder Kijken-expert Bob Sikkes koopt woning in Spanje zonder te kijken

Kopen zonder Kijken
"Ik heb zelf een huis gekocht zonder het gezien te hebben, dat is misschien mijn ervaring dat ik het aandurf. Het was een huisje in Spanje en daar waren we niet geweest nog. Toen ik het online zag heb ik er direct een optie op genomen", aldus Bob Sikkes. Roos Reedijk vertelt in de podcast over haar ervaring.

Bekijk het fragment uit de RTL Boulevard Reality Podcast hierboven. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's