Bijzondere beelden: Vrachtwagen in Amersfoort verliest lading met stenen

Bijzondere beelden: Vrachtwagen in Amersfoort verliest lading met stenen

Bijzondere beelden: <em>Vrachtwagen</em> in <em>Amersfoort</em> verliest lading met <em>stenen</em> Dikke pech voor een chauffeur zaterdagmiddag op de Ringweg Koppel in Amersfoort. Terwijl de bestuurder onderweg was met een dieplader, verloor deze tijdens het rijden honderden stenen. Door de keien op de weg ontstond er een flinke file. Hoe de stenen uit de wagen zijn gevallen, is niet duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen kantelt op A2, koeien lopen op de weg (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dikke pech voor een chauffeur zaterdagmiddag op de Ringweg Koppel in Amersfoort. Terwijl de bestuurder onderweg was met een dieplader, verloor deze tijdens het rijden honderden stenen. Door de keien op de weg ontstond er een flinke file. Hoe de stenen uit de wagen zijn gevallen, is niet duidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's