Vanavond in Ik vertrek: Theo en Jolanda beginnen pannenkoekenrestaurant in Gambia

Vanavond in Ik vertrek: Theo en Jolanda beginnen pannenkoekenrestaurant in Gambia

Vijf jaar geleden zijn Theo en Jolanda een pannenkoekenrestaurant begonnen in Gambia, maar om het hoofd boven water te houden zijn zij zeven dagen per week zelf aan het werk. Daarom gaan ze op bezoek bij de familie Verdonk in Frankrijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik vertrek</em>: Theo en Jolanda beginnen <em>pannenkoekenrestaurant</em> in <em>Gambia</em> Vijf jaar geleden zijn Theo en Jolanda een pannenkoekenrestaurant begonnen in Gambia, maar om het hoofd boven water te houden zijn zij zeven dagen per week zelf aan het werk. Daarom gaan ze op bezoek bij de familie Verdonk in Frankrijk. Tekst gaat verder onder de video. Ik vertrek: Even wegIn Frankrijk ontdekken Theo en Jolanda hoe de familie Verdonk het gezinsleven heeft gescheiden van het werk in hun restaurant. Daarna is familie Verdonk aan de beurt. Hun reis naar Gambia maakt indruk. Van de rust op het Franse platteland, naar de hectiek van Afrika. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: familie Mensing op bezoek bij familie Geurts in Andalusië Bekijk deze video » Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Mensing en Geurts dansen de flamenco Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik vertrek: Theo en Jolanda beginnen pannenkoekenrestaurant in Gambia

Ik vertrek: Even weg
In Frankrijk ontdekken Theo en Jolanda hoe de familie Verdonk het gezinsleven heeft gescheiden van het werk in hun restaurant. Daarna is familie Verdonk aan de beurt. Hun reis naar Gambia maakt indruk. Van de rust op het Franse platteland, naar de hectiek van Afrika.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's