Vanavond in Het Jachtseizoen: Montana en Maxime Meiland worden herkend

Vanavond in Het Jachtseizoen: Montana en Maxime Meiland worden herkend

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Montana en Maxime Meiland uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Het Jachtseizoen</em>: Montana en Maxime Meiland worden herkend De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Montana en Maxime Meiland uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Tekst gaat verder onder de video. Meiland zusjesMaxime en Montana werden landelijke sterren dankzij de realityserie Chateau Meiland. In deze kijkcijferhit volgen we het wel en wee van de familie Meiland, die in eerste instantie een chateau kochten in Frankrijk - maar inmiddels weer zijn teruggekeerd in Nederland. Maxime en Montana timmeren zelf ook flink aan de weg als ondernemers, en niet zonder succes. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Peter Gillis en Rob Geus laten kuub zand bezorgen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? "Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje" Bekijk deze video »

Meiland zusjes
Maxime en Montana werden landelijke sterren dankzij de realityserie Chateau Meiland. In deze kijkcijferhit volgen we het wel en wee van de familie Meiland, die in eerste instantie een chateau kochten in Frankrijk - maar inmiddels weer zijn teruggekeerd in Nederland. Maxime en Montana timmeren zelf ook flink aan de weg als ondernemers, en niet zonder succes.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV