Video: Ronnie Flex heeft last van warmte tijdens optreden Pinkpop

Video: Ronnie Flex heeft last van warmte tijdens optreden Pinkpop

Veel Nederlandse artiesten treden deze week op bij verschillende festivals. Natuurlijk is dit weekend Pinkpop in Landgraaf het crème de la crème van de muziekfestivals. Ronnie Flex was één van de artiesten die mocht optreden.

Video: <em>Ronnie Flex</em> heeft last van warmte tijdens optreden <em>Pinkpop</em> Veel Nederlandse artiesten treden deze week op bij verschillende festivals. Natuurlijk is dit weekend Pinkpop in Landgraaf het crème de la crème van de muziekfestivals. Ronnie Flex was één van de artiesten die mocht optreden. HitteNaast het publiek hadden ook de artiesten last van de hitte. Ook Ronnie: "Ik had onwijs veel last van de hitte, maar ik ben heel vaak naar de zijkant te gaan en water gedronken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Pinkpop live kunt kijken. Bekijk ook Pinkpop treft voorbereidingen voor tropische hitte: "Het wordt 38 graden (video) Bekijk deze video » Lastig en warm jaar op Pinkpop: "Waar blijft dat water?" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Ronnie Flex heeft last van warmte tijdens optreden Pinkpop

Hitte
Naast het publiek hadden ook de artiesten last van de hitte. Ook Ronnie: "Ik had onwijs veel last van de hitte, maar ik ben heel vaak naar de zijkant te gaan en water gedronken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Pinkpop live kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV