ZIEN: Eerste staatsbezoek van prinses Amalia naar Noorwegen, bekijk de reacties

ZIEN: Eerste staatsbezoek van prinses Amalia naar Noorwegen, bekijk de reacties

Onze toekomstig Koningin en nu kroonprinses Amalia heeft haar eerste buitenlandse staatsbezoek te pakken: een reis naar Noorwegen, met haar ouders mee. Onder meer een staatsportret en een tiara staan op het programma.

ZIEN: Eerste <em>staatsbezoek</em> van <em>prinses Amalia</em> naar Noorwegen, bekijk de reacties Onze toekomstig Koningin en nu kroonprinses Amalia heeft haar eerste buitenlandse staatsbezoek te pakken: een reis naar Noorwegen, met haar ouders mee. Onder meer een staatsportret en een tiara staan op het programma. Heel groot gemaaktHet is een onderonsje tussen het Nederlandse en het Noorse Koningshuis, een vriendschap die diep is: "Amalia heeft het voor zichzelf heel groot gemaakt, misschien maakt ze zichzelf wel een beetje te druk", zegt Jeroen Snel bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Prinses Amalia's eerste werkbezoek is 'gewone verjaardag' (video) Bekijk deze video » Amalia voor het eerst te zien op Prinsjesdag 2022 (video) Bekijk deze video » Koningin Máxima over ontmoeting president van Senegal: "Was enorm nodig" Bekijk deze video »
Royals :
ZIEN: Eerste staatsbezoek van prinses Amalia naar Noorwegen, bekijk de reacties

Heel groot gemaakt
Het is een onderonsje tussen het Nederlandse en het Noorse Koningshuis, een vriendschap die diep is: "Amalia heeft het voor zichzelf heel groot gemaakt, misschien maakt ze zichzelf wel een beetje te druk", zegt Jeroen Snel bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV