Angela de Jong over laatste seizoen Even tot Hier: "Ongelofelijk creatief"

Angela de Jong over laatste seizoen Even tot Hier: "Ongelofelijk creatief"

Zaterdagavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Even tot Hier te zien op tv. Dit seizoen is nog beter en nog scherper dan ooit en dat slaat aan, ook bij de meest kritische tv-kijkers.

<em>Angela de Jong</em> over laatste seizoen <em>Even tot Hier</em>: &quot;Ongelofelijk creatief&quot; Zaterdagavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Even tot Hier te zien op tv. Dit seizoen is nog beter en nog scherper dan ooit en dat slaat aan, ook bij de meest kritische tv-kijkers. AD-journalist Angela de Jong heeft de heren Van der Laan en Woe hoog op haar lijstje staan voor het winnen van de prestigieuse tv-prijzen: "Ze zijn ongelofelijk creatief. Ik vind ze echt heel scherp en af en toe het randje opzoeken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier gemist? Jeroen en Niels met 'Boeren bemoeien met de koeien' Bekijk deze video » Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over laatste seizoen Even tot Hier: "Ongelofelijk creatief"

AD-journalist Angela de Jong heeft de heren Van der Laan en Woe hoog op haar lijstje staan voor het winnen van de prestigieuse tv-prijzen: "Ze zijn ongelofelijk creatief. Ik vind ze echt heel scherp en af en toe het randje opzoeken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's