Even tot hier gemist? VVD-congres trekt wetenschap in twijfel: "Wetenschap vind ik maar zo-zo"

Even tot hier gemist? VVD-congres trekt wetenschap in twijfel: "Wetenschap vind ik maar zo-zo"

Het grootste onderwerp van de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen is het stikstofdossier. En natuurlijk worden daarbij een aantal vaste namen genoemd: Caroline van der Plas, het CDA en natuurlijk ook het VVD-congres.

<em>Even tot hier</em> gemist? VVD-congres trekt wetenschap in twijfel: &quot;Wetenschap vind ik maar zo-zo&quot; Het grootste onderwerp van de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen is het stikstofdossier. En natuurlijk worden daarbij een aantal vaste namen genoemd: Caroline van der Plas, het CDA en natuurlijk ook het VVD-congres. Mirjam & MirjamEen aantal elementen hebben de heren natuurlijk wat vergroot, waaronder Mirjam en Mirjam, de indieners van de motie op het congres om niet de berekeningen, maar echte metingen als basis te laten vormen van het stikstofbeleid. "Wake me up before you go-go" wordt in dit geval: "De wetenschap, vind ik maar zo-zo." Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? VVD-congres trekt wetenschap in twijfel: "Wetenschap vind ik maar zo-zo"

Mirjam & Mirjam
Een aantal elementen hebben de heren natuurlijk wat vergroot, waaronder Mirjam en Mirjam, de indieners van de motie op het congres om niet de berekeningen, maar echte metingen als basis te laten vormen van het stikstofbeleid. "Wake me up before you go-go" wordt in dit geval: "De wetenschap, vind ik maar zo-zo."

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV