Pinkpop 2022: Eddie Vedder geeft speech in Nederlands: "Nu is het warm"

Pinkpop 2022: Eddie Vedder geeft speech in Nederlands: "Nu is het warm"

Zaterdag 18 juni 2022 om 22:03

Geweldige beelden vanaf het Pinkpop terrein van zaterdagavond: Eddie Vedder, de zanger van Pearl Jam, geeft een speech in het Nederlands, waarbij hij terugkijkt op zijn eerdere optreden op Pinkpop.

<em>Pinkpop 2022</em>: Eddie Vedder geeft speech in Nederlands: &quot;Nu is het warm&quot; Geweldige beelden vanaf het Pinkpop terrein van zaterdagavond: Eddie Vedder, de zanger van Pearl Jam, geeft een speech in het Nederlands, waarbij hij terugkijkt op zijn eerdere optreden op Pinkpop. De heerlijke uitspraken worden natuurlijk opgevolgd door muziek van de band, maar uitspraken als "Ik wil graag weten of jullie allemaal oké zijn?!" zijn ook fantastisch. Bekijk het fragment vanaf het Pinkpop-terrein hierboven. Lees hier waar je Pinkpop live kunt kijken. Bekijk ook Lastig en warm jaar op Pinkpop: "Waar blijft dat water?" Bekijk deze video » Video: Ronnie Flex heeft last van warmte tijdens optreden Pinkpop Bekijk deze video »
Muziek :
Pinkpop 2022: Eddie Vedder geeft speech in Nederlands: "Nu is het warm"

De heerlijke uitspraken worden natuurlijk opgevolgd door muziek van de band, maar uitspraken als "Ik wil graag weten of jullie allemaal oké zijn?!" zijn ook fantastisch.

Bekijk het fragment vanaf het Pinkpop-terrein hierboven. Lees hier waar je Pinkpop live kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's