Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Amazing Grace: finale

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het gospel-muziekprogramma Amazing Grace was de afgelopen weken niet bepaald een succes. Vanavond is de vijfde en laatste aflevering te zien op NPO 1, waarin de finalisten nog één keer laten zien wat ze kunnen. Alle fragmenten uit deze uitzending Amazing Grace-winnares Desray maakt indruk met Speak the name in finale (video) Bekijk deze video » FinalistenDe afgelopen weken waagden acht bekende Nederlandse artiesten zich aan gospelmuziek - hoewel dit begrip nogal werd opgerekt (zo zong Dries Roelvink 'Kleine jongen' van André Hazes). Nu is het dus tijd voor de grote finale. Wie mag zich aan het eind van de avond de nieuwe Aretha Franklin van Nederland noemen? GastoptredensTeamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse slepen 'hun' zangers door de spannende finale. De kandidaten zingen met een nóg groter gospelkoor dan ze gewend waren. De band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssectie en verder zijn er gastoptredens van Michelle David en Dwight Dissels. Wie houdt zijn of haar zenuwen het best in bedwang? Bekijk ook Amazing Grace: Charly Luske zingt This Is Me voor transitie dochter Alice Bekijk deze video » Amazing Grace: Berget Lewis en Shirma Rouse maken indruk met We shall overcome Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het gospel-muziekprogramma Amazing Grace was de afgelopen weken niet bepaald een succes. Vanavond is de vijfde en laatste aflevering te zien op NPO 1, waarin de finalisten nog één keer laten zien wat ze kunnen.

Finalisten
De afgelopen weken waagden acht bekende Nederlandse artiesten zich aan gospelmuziek - hoewel dit begrip nogal werd opgerekt (zo zong Dries Roelvink 'Kleine jongen' van André Hazes). Nu is het dus tijd voor de grote finale. Wie mag zich aan het eind van de avond de nieuwe Aretha Franklin van Nederland noemen?

Gastoptredens
Teamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse slepen 'hun' zangers door de spannende finale. De kandidaten zingen met een nóg groter gospelkoor dan ze gewend waren. De band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssectie en verder zijn er gastoptredens van Michelle David en Dwight Dissels. Wie houdt zijn of haar zenuwen het best in bedwang?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Amazing Grace

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV