Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Klassiekers met Kleinsma

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending Simone Kleinsma is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Elke week ontvangt ze een collega uit haar vakgebied en samen bespreken ze de mooiste nummers uit de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is. Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma: Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen 'Never nooit meer' van Gordon Bekijk deze video » MagieIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma laten cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Vanaf het moment dat hun muzikale wegen kruisten, spatte de magie ervan af. Door wie zijn ze geïnspireerd, door welke liedjes worden ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? De aflevering wordt afgetrapt met één van de grootste hits van Gordon: samen met Simone brengen de heren 'Never nooit meer' ten gehore. Grote voorbeelden van Niels en Jeroen, ook op jonge leeftijd, zijn onder anderen Harrie Jekkers en Jacques Brel. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Maarten van Roozendaal, Acda en De Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Froukje passeren de revue. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma zingt 'Lente' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: André van Duin zingt La bohème Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Simone Kleinsma is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Elke week ontvangt ze een collega uit haar vakgebied en samen bespreken ze de mooiste nummers uit de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is.

Magie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma laten cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Vanaf het moment dat hun muzikale wegen kruisten, spatte de magie ervan af. Door wie zijn ze geïnspireerd, door welke liedjes worden ze geraakt en wat maakt een lied zo goed?

De aflevering wordt afgetrapt met één van de grootste hits van Gordon: samen met Simone brengen de heren 'Never nooit meer' ten gehore. Grote voorbeelden van Niels en Jeroen, ook op jonge leeftijd, zijn onder anderen Harrie Jekkers en Jacques Brel. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Maarten van Roozendaal, Acda en De Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Froukje passeren de revue.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV