Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia

Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia

Voor alles een eerste keer! Familie Verdonk neemt tijdens hun bezoek bij Theo en Jolanda in Gambia een kijkje op de markt. De geuren in Frankrijk zijn anders dan die in Gambia. En dat maakt het toch wel een aparte beleving.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek Even Weg</em> gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in <em>Gambia</em> Voor alles een eerste keer! Familie Verdonk neemt tijdens hun bezoek bij Theo en Jolanda in Gambia een kijkje op de markt. De geuren in Frankrijk zijn anders dan die in Gambia. En dat maakt het toch wel een aparte beleving. Tekst gaat verder onder de video. Hectiek van AfrikaFamilie Verdonk reist af naar Gambia voor een bezoekje aan Theo en Jolanda. Hun reis naar Gambia maakt indruk. Van de rust op het Franse platteland, naar de hectiek van Afrika. Daarnaast hoeven ze niet te rekenen op enige vorm van luxe. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia

Hectiek van Afrika
Familie Verdonk reist af naar Gambia voor een bezoekje aan Theo en Jolanda. Hun reis naar Gambia maakt indruk. Van de rust op het Franse platteland, naar de hectiek van Afrika. Daarnaast hoeven ze niet te rekenen op enige vorm van luxe.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's