Hart van Nederland gemist? Vier gewonden bij balkonbrand Den Haag na harde knal

Hart van Nederland gemist? Vier gewonden bij balkonbrand Den Haag na harde knal

Zondag 19 juni 2022 om 11:08

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Vier gewonden</em> bij balkonbrand <em>Den Haag</em> na harde knal In Den Haag heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed op een balkon. De vlammenzee werd voorafgegaan door een harde knal. Er zijn vier personen gewond geraakt. Volgens omstanders werd er iets op het balkon van een woning op de eerste verdieping gegooid, waarna de harde knal te horen was. Het zou mogelijk gaan om een gerichte actie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: Vrachtwagen in Amersfoort verliest lading met stenen Bekijk deze video » Zien: Twee doden en meerdere gewonden na ongeluk met spookrijder op A28 Bekijk deze video »
Nieuws :

In Den Haag heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed op een balkon. De vlammenzee werd voorafgegaan door een harde knal. Er zijn vier personen gewond geraakt. Volgens omstanders werd er iets op het balkon van een woning op de eerste verdieping gegooid, waarna de harde knal te horen was. Het zou mogelijk gaan om een gerichte actie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's