Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman

Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman

<em>Beau van Erven Dorens</em> en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma <em>Caveman</em> Patrick van der Jagt, een aan cocaïne en heroïne verslaafde dakloze die gevolgd werd in het programma The Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens, is terug. Hij zal te zien zijn in het nieuwe programma Caveman, waarin zijn transformatie van drugsverslaving naar nieuw begin wordt gevolgd. Inmiddels is hij volledig afgekickt, heeft hij een eigen huis en gaat hij zelfs een bedrijfje opstarten. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Giovanca vertelt over haar jarige idool Diana Ross Bekijk deze video » The Ocean Cleanup van Boyan Slat heeft tegenslagen Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman

Patrick van der Jagt, een aan cocaïne en heroïne verslaafde dakloze die gevolgd werd in het programma The Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens, is terug. Hij zal te zien zijn in het nieuwe programma Caveman, waarin zijn transformatie van drugsverslaving naar nieuw begin wordt gevolgd. Inmiddels is hij volledig afgekickt, heeft hij een eigen huis en gaat hij zelfs een bedrijfje opstarten.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen