Zien: Prinses Amalia schittert in Noorwegen met huwelijkstiara van Máxima

Zien: Prinses Amalia schittert in Noorwegen met huwelijkstiara van Máxima

Prinses Amalia is samen met haar ouders op bezoek bij de Noorse kroonprinses. Laatstgenoemde vierde haar 18e verjaardfag met een groot diner voor koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen uit Europa.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Amalia</em> schittert in Noorwegen met <em>huwelijkstiara van Máxima</em> Prinses Amalia is samen met haar ouders op bezoek bij de Noorse kroonprinses. Laatstgenoemde vierde haar 18e verjaardfag met een groot diner voor koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen uit Europa. Tekst gaat verder onder de video. Tiara prinses AmaliaPrinses Amalia verscheen voor het eerst met een tiara. Voor het galadiner van haar leeftijdsgenoot gold de dresscode 'White Tie' en dat betekent dat de prinses met een ordelint en een tiara moest verschijnen. Voor deze gelegenheid koos ze voor het huwelijksdiadeem van haar moeder. Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Koningin Máxima over ontmoeting president van Senegal: "Was enorm nodig" Bekijk deze video » ZIEN: Eerste staatsbezoek van prinses Amalia naar Noorwegen, bekijk de reacties Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Prinses Amalia schittert in Noorwegen met huwelijkstiara van Máxima

Tiara prinses Amalia
Prinses Amalia verscheen voor het eerst met een tiara. Voor het galadiner van haar leeftijdsgenoot gold de dresscode 'White Tie' en dat betekent dat de prinses met een ordelint en een tiara moest verschijnen. Voor deze gelegenheid koos ze voor het huwelijksdiadeem van haar moeder.

Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's