Bekijk de beelden: Man vernielt politieauto met graafmachine in Tilburg

Bekijk de beelden: Man vernielt politieauto met graafmachine in Tilburg

Een gewapende man is zondagmorgen in Tilburg met een graafmachine ingereden op een groep agenten. Het incident gebeurde iets na negen bij een manege op de Broekstraat in het buitengebied van Tilburg. De politie loste daarop enkele waarschuwingsschoten.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Man <em>vernielt</em> politieauto met <em>graafmachine</em> in <em>Tilburg</em> Een gewapende man is zondagmorgen in Tilburg met een graafmachine ingereden op een groep agenten. Het incident gebeurde iets na negen bij een manege op de Broekstraat in het buitengebied van Tilburg. De politie loste daarop enkele waarschuwingsschoten. Tekst gaat verder onder de video. Gewapende manVolgens berichtgeving gaat het om een 40-jarige man uit het Limburgse Oostrum. De Limburger gooide onder andere een melkbus door de achterruit. Het slachtoffer in de auto kende de man niet. Daarna liep de man naar de boerderij naast de manege, waar de shovel stond geparkeerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gewapende man
Volgens berichtgeving gaat het om een 40-jarige man uit het Limburgse Oostrum. De Limburger gooide onder andere een melkbus door de achterruit. Het slachtoffer in de auto kende de man niet. Daarna liep de man naar de boerderij naast de manege, waar de shovel stond geparkeerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's