Johan Derksen over bedreigers Thierry Baudet: 'Dit zijn gekken'

Johan Derksen over bedreigers Thierry Baudet: 'Dit zijn gekken'

<em>Johan Derksen</em> over bedreigers Thierry Baudet: 'Dit zijn gekken' Johan Derksen reageert in Veronica Inside op de bedreigingen aan het adres van Thierry Baudet, afgelopen weekend tijdens een demonstratie. "Dit zijn gekken. Mensen die dit soort dingen doen zijn niet goed bij hun verstand. Het roepen en het uitvoeren is een wereld van verschil maar er zitten nog meer gekken te kijken die je wellicht op ideeën brengt." Freek de JongeOok de tirade van cabaretier Freek de Jonge over Baudet op het boekenbal afgelopen vrijdag werd besproken. Derksen: "Freek mist een beetje de aandacht die hij vroeger kreeg. Die kan het niet verdragen dat zo'n Baudet scoort." Het boekenbal kan de analyticus sowieso niet zo bekoren: "Ik ben nog nooit naar dat enge feest geweest. Je wil daar toch helemaal niet bijhoren." Bekijk ook Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' Bekijk deze video » DWDD gemist? Freek de Jonge aftrekken in Lucky TV Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen over bedreigers Thierry Baudet: 'Dit zijn gekken'

Johan Derksen reageert in Veronica Inside op de bedreigingen aan het adres van Thierry Baudet, afgelopen weekend tijdens een demonstratie.

"Dit zijn gekken. Mensen die dit soort dingen doen zijn niet goed bij hun verstand. Het roepen en het uitvoeren is een wereld van verschil maar er zitten nog meer gekken te kijken die je wellicht op ideeën brengt."

Freek de Jonge
Ook de tirade van cabaretier Freek de Jonge over Baudet op het boekenbal afgelopen vrijdag werd besproken. Derksen: "Freek mist een beetje de aandacht die hij vroeger kreeg. Die kan het niet verdragen dat zo'n Baudet scoort." Het boekenbal kan de analyticus sowieso niet zo bekoren: "Ik ben nog nooit naar dat enge feest geweest. Je wil daar toch helemaal niet bijhoren."

Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over bedreigers Thierry Baudet: 'Dit zijn gekken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen