RTL Boulevard: Marianne van Wijnkoop (1945-2022) overleden (video)

RTL Boulevard: Marianne van Wijnkoop (1945-2022) overleden (video)

Marianne van Wijnkoop is afgelopen weekend op 76-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De actrice en casting-director werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de jury van X-Factor in 2007.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Marianne van Wijnkoop (1945-2022) overleden (video) Marianne van Wijnkoop is afgelopen weekend op 76-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De actrice en casting-director werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de jury van X-Factor in 2007. Lees verder onder de video. JuryMarianne van Wijnkoop was één van de bekendste juryleden van Nederland. Hoewel ze slechts één seizoen plaatsnam in de jury van X-Factor zijn veel kijkers haar nooit vergeten en ook achter de schermen heeft ze in haar jarenlange carrière een onuitwisbare indruk gemaakt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Marianne van Wijnkoop (1945-2022) overleden (video)

Jury
Marianne van Wijnkoop was één van de bekendste juryleden van Nederland. Hoewel ze slechts één seizoen plaatsnam in de jury van X-Factor zijn veel kijkers haar nooit vergeten en ook achter de schermen heeft ze in haar jarenlange carrière een onuitwisbare indruk gemaakt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's