Boer Ruud Zanders in Humberto: 'We moeten het voedselsysteem herinrichten'

Boer Ruud Zanders in Humberto: 'We moeten het voedselsysteem herinrichten'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Boer Ruud Zanders in <em>Humberto</em>: 'We moeten het voedselsysteem herinrichten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Voorman Mark van den Oever van Farmers Defence Force zei dit weekend in De Volkskrant dat er 'knetterharde' acties zullen volgen tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boer Ruud Zanders reageerde zondag in Humberto. Hij betreurt de negatieve aandacht voor de boeren, maar zegt ook dat het voedselsysteem moet worden heringericht, op een duurzame manier, zonder daarbij te veel naar de stikstofproblematiek te kijken. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Ruud Zanders in Humberto: 'We moeten het voedselsysteem herinrichten'

Voorman Mark van den Oever van Farmers Defence Force zei dit weekend in De Volkskrant dat er 'knetterharde' acties zullen volgen tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boer Ruud Zanders reageerde zondag in Humberto. Hij betreurt de negatieve aandacht voor de boeren, maar zegt ook dat het voedselsysteem moet worden heringericht, op een duurzame manier, zonder daarbij te veel naar de stikstofproblematiek te kijken.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV