MAX vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: MAX vakantieman

MAX vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het nieuwe seizoen van MAX vakantieman op NPO 1. Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen MAX vakantieman start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Mystery guestNaast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. Zo worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld die door een deskundige beantwoord worden en inspecteert De Mystery Guest accommodaties. VakantieleedDe opzet van MAX vakantieman blijft dus onveranderd: het consumentenprogramma schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Van reizigers met een gevoel van onrecht tot een onverwachte annulering van een reis, met een financiële strop tot gevolg: er komt van alles voorbij. Bekijk ook MAX vakantieman: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur' Bekijk deze video » MAX Vakantieman komt terug: Sybrand Niessen zoekt mensen met probleemvakanties Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van MAX vakantieman op NPO 1. Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers.

Mystery guest
Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. Zo worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld die door een deskundige beantwoord worden en inspecteert De Mystery Guest accommodaties.

Vakantieleed
De opzet van MAX vakantieman blijft dus onveranderd: het consumentenprogramma schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Van reizigers met een gevoel van onrecht tot een onverwachte annulering van een reis, met een financiële strop tot gevolg: er komt van alles voorbij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX vakantieman

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MAX vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV