Humberto gemist? Zoë Livay: "In muziek deel ik alles, als ik praat niet"

Humberto gemist? Zoë Livay: "In muziek deel ik alles, als ik praat niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Zoë Livay: &quot;In muziek deel ik alles, als ik praat niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Zoë Livay maakte in 2019 al grote indruk op de jury van The Voice of Holland met 'Hometown Glory'. Sindsdien timmert ze aardig aan de weg en vooral op TikTok heeft Livay veel succes. Zondagavond was ze bij Humberto om wat meer over zichzelf te vertellen. Presentator Humberto Tan is geïnteresseerd in het schrijfproces van Livay. Die vertelt dat ze in haar muziek alles deelt, maar als ze praat niet. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Zoë Livay: "In muziek deel ik alles, als ik praat niet"

Zangeres Zoë Livay maakte in 2019 al grote indruk op de jury van The Voice of Holland met 'Hometown Glory'. Sindsdien timmert ze aardig aan de weg en vooral op TikTok heeft Livay veel succes. Zondagavond was ze bij Humberto om wat meer over zichzelf te vertellen. Presentator Humberto Tan is geïnteresseerd in het schrijfproces van Livay. Die vertelt dat ze in haar muziek alles deelt, maar als ze praat niet.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV