Stefano Keizers zorgt voor hilariteit in Humberto met bijzondere foto

Stefano Keizers zorgt voor hilariteit in Humberto met bijzondere foto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stefano Keizers</em> zorgt voor hilariteit in <em>Humberto</em> met bijzondere foto Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen winter was cabaretier Stefano Keizers wekelijks te zien met een bijzondere foto bij Humberto. Hij ging er destijds uit met een cliffhanger, want zijn laatste foto zou hij ook pas op een later moment onthullen. Zondagavond was het moment daar. Het is een bijzondere foto die de kerstsfeer van destijds nog een beetje in zich heeft, maar de gasten en het publiek bij Humberto weten niet of ze nu moeten lachen of niet. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stefano Keizers zorgt voor hilariteit in Humberto met bijzondere foto

Afgelopen winter was cabaretier Stefano Keizers wekelijks te zien met een bijzondere foto bij Humberto. Hij ging er destijds uit met een cliffhanger, want zijn laatste foto zou hij ook pas op een later moment onthullen. Zondagavond was het moment daar. Het is een bijzondere foto die de kerstsfeer van destijds nog een beetje in zich heeft, maar de gasten en het publiek bij Humberto weten niet of ze nu moeten lachen of niet.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV