Irene Schouten bij Humberto: 'Moet grens trekken, anders wordt het teveel'

Irene Schouten bij Humberto: 'Moet grens trekken, anders wordt het teveel'

Drievoudig Olympisch kampioene Irene Schouten trouwde zaterdag en zat de avond daarna met haar man Dirkjan aan tafel bij Humberto. Daar vertelde ze onder andere dat haar leven na al die gouden medailles redelijk op zijn kop staat en ze drukker is dan ooit: "Ik krijg heel veel aanvragen en ik vind gewoon alles zo leuk dat ik op heel veel dingen wil ingaan."

'Moet grens trekken'
Het gaat dan bijvoorbeeld om tv-programma's en meetings met nieuwe sponsoren en dat vergt best wat tijd. "Ik merkte op een gegeven moment wel dat ik een grens moet trekken, anders wordt het teveel. Ik moet ook nog wel blijven trainen", aldus Schouten. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Irene Schouten bij <em>Humberto</em>: 'Moet grens trekken, anders wordt het teveel' Drievoudig Olympisch kampioene Irene Schouten trouwde zaterdag en zat de avond daarna met haar man Dirkjan aan tafel bij Humberto. Daar vertelde ze onder andere dat haar leven na al die gouden medailles redelijk op zijn kop staat en ze drukker is dan ooit: "Ik krijg heel veel aanvragen en ik vind gewoon alles zo leuk dat ik op heel veel dingen wil ingaan." 'Moet grens trekken'Het gaat dan bijvoorbeeld om tv-programma's en meetings met nieuwe sponsoren en dat vergt best wat tijd. "Ik merkte op een gegeven moment wel dat ik een grens moet trekken, anders wordt het teveel. Ik moet ook nog wel blijven trainen", aldus Schouten. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Irene Schouten bij Humberto: 'Moet grens trekken, anders wordt het teveel'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV