Lang Leve de Liefde: maakt halfnaakte Joey zijn date aan het blozen?

Lang Leve de Liefde: maakt halfnaakte Joey zijn date aan het blozen?

Maandag 20 juni 2022 om 10:42

Merels date Joey, 'bekend' van De Bachelorette, blijkt een ijdele jongen te zijn, zo is deze week te zien in Lang Leve de Liefde. Hij neemt uitgebreid de tijd om zichzelf halfnaakt te bewonderen in de spiegel en zijn kapsel moet natuurlijk ook top zitten.

'Merel appt vriendin'
Merel lijkt zich wat ongemakkelijk te voelen bij die aanblik en haast zich naar haar telefoon om een vriendin te appen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: maakt halfnaakte Joey zijn date aan het blozen? Merels date Joey, 'bekend' van De Bachelorette, blijkt een ijdele jongen te zijn, zo is deze week te zien in Lang Leve de Liefde. Hij neemt uitgebreid de tijd om zichzelf halfnaakt te bewonderen in de spiegel en zijn kapsel moet natuurlijk ook top zitten. 'Merel appt vriendin'Merel lijkt zich wat ongemakkelijk te voelen bij die aanblik en haast zich naar haar telefoon om een vriendin te appen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Joey (Bachelorette) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's