Joey (Bachelorette) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?'

Joey (Bachelorette) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?'

Maandag 20 juni 2022 om 10:30

Joey van Herle, die twee jaar geleden het programma De Bachelorette 'won' maar daarna toch geen liefdesgeluk vond bij Gaby Blaaser, is momenteel te zien in de SBS-hit Lang Leve de Liefde. Zijn date heeft echter geen idee wie hij is: 'Ik merk wel een beetje dat je mij niet herkent', zegt hij.

'Soort van BN'er'
Dat is inderdaad het geval en ook niet zo raar aangezien het overgrote deel van Nederland niet naar dat programma heeft gekeken. Toch voelt zijn date zich een beetje gegeneerd, zeker wanneer hij vervogt: 'Ik ben een soort van een bekende Nederlander.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Joey (<em>Bachelorette</em>) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?' Joey van Herle, die twee jaar geleden het programma De Bachelorette 'won' maar daarna toch geen liefdesgeluk vond bij Gaby Blaaser, is momenteel te zien in de SBS-hit Lang Leve de Liefde. Zijn date heeft echter geen idee wie hij is: 'Ik merk wel een beetje dat je mij niet herkent', zegt hij. 'Soort van BN'er'Dat is inderdaad het geval en ook niet zo raar aangezien het overgrote deel van Nederland niet naar dat programma heeft gekeken. Toch voelt zijn date zich een beetje gegeneerd, zeker wanneer hij vervogt: 'Ik ben een soort van een bekende Nederlander.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Ik heb aan vrouwelijk aanbod niets te klagen' Bekijk deze video » Vrijdag in Lang Leve de Liefde: Jan heeft ruzie in de keuken (video) Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's