Jos gemist? ‘Ik kan bij mijn date een ex met timmerdrift niet gebruiken’

Jos gemist? ‘Ik kan bij mijn date een ex met timmerdrift niet gebruiken’

In de serie Jos krijgt Jos onverwacht bezoek en hij heeft zijn gereedschapskist nodig. Hij belt zijn ex-vrouw, maar zij lijkt niet van plan te zijn om hem uit de brand te helpen. Ze heeft andere dingen aan haar hoofd. “Ik ga op date en daar kan ik een ex met timmerdrift heel erg niet bij gebruiken!”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em> gemist? ‘Ik kan bij mijn date een ex met timmerdrift niet gebruiken’ In de serie Jos krijgt Jos onverwacht bezoek en hij heeft zijn gereedschapskist nodig. Hij belt zijn ex-vrouw, maar zij lijkt niet van plan te zijn om hem uit de brand te helpen. Ze heeft andere dingen aan haar hoofd. “Ik ga op date en daar kan ik een ex met timmerdrift heel erg niet bij gebruiken!” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Jos gemist? ‘Beetje ongepast om te borrelen op een thema-avond over honger’ Bekijk deze video » Serie Jos: dochters ontdekken dat Jos een vriendin heeft: ‘Next level onhandig’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV